Konfiguraation ohjeet

Miten määritän IPTV:n Apple TV:hen iPlayTV-apilla?

Tämä sovellus on saatavilla vain Apple TV: ssä, ja voit käyttää tätä sovellusta IPTV-kanavien katseluun.

IPTV-kanavien lisääminen iPlayTV-sovellukseen

1: Aloita lataamalla iPlayTV-sovellus App Storesta ja napsauttamalla”Add Playlist”. / ” Add Playlist”.

Apple TV

2: Siirry ”Xtream Server” -kansioon ja siirry seuraavaan osaan.

Apple TV

3: Nyt sinun on täytettävä merkinnät alla olevien ohjeiden mukaisesti ja napsautettava sitten ”Save” / ”Tallenna”.

Apple TV

Playlist name: Voit sijoittaa minkä tahansa nimen, kuten nimen tai nimen. RiX IPTV
Server URL: ”http://ultratv.one:2095
Username: Anna meiltä saamasi käyttäjänimi
Password: Anna meiltä saamasi salasana

Löydät kaikki nämä mainitut tiedot myös M3U-URL-osoitteestasi.

Apple TV

Nyt iPlayTV on valmis suoratoistamaan RiX IPTV -kanavia Apple TV: ssä.

Jos luulet tarvitsevasi lisäapua, voit aina ottaa meihin yhteyttä

Ominaisuuksia:

– Useita soittolistoja
– Etsi kanavia kaikista soittolistoista
– Suosikit
– Suosikkien uudelleenjämennys
– Kanavan esikatselu (on aktivoitava asetuksissa)
– Automaattiset hakukanavien logot, joissa on kanavien nimet
– Täysi tuki sähköiselle ohjelmaoppaalle
– Helppokäyttöinen ja yksinkertainen käyttöliittymä
– Tukee useimpia IPTV-soittolistoja
– Perustuu VLC- ja Apple-pelaajiin (tukee useimpia stream-pakkauksenhallinnat)
– Tukee EPG-URL-osoitteita, joissa on gzip/tar-pitoisuus
– Tukee useita ääni- tai tekstitysraitoja
– Airplay 2 (kun Apple TV tulee lepotilasta, sinun on valittava se uudelleen)
– Xtream-koodien tuki