MyTV Online formulerissa

Kuinka määrittää IPTV Formuler-ruutuun MyTV Online -sovelluksen kautta?

MyTV Online Formulerissa:

Tässä opetusohjelmassa näytämme sinulle, miten IPTV-kanavat tuodaan MYTV Onlineen FormulerZ: llä.

FormulerZ on IPTV-vastaanottimen ja Android-mediasoittimen uusin sekoitus. FormulerZ on Android-pohjainen, joten se voi toistaa uusimmat versiot kaikista laitteellasi olevista sovelluksista.

MyTV Onlinen määrittäminen Formulerissa:

MYTV Verkossa

Tärkeä vinkki ennen opetusohjelman käynnistäminen:

FormulerZ-laatikoissa on sekä Mac että ID, löydät MAC-osoitteen laitehakemistosta tai laatikon takaa.

Näin MAC: 00: 1E: B8: XX: XX, XX, muuttaaksesi sen rut ID: ksi, sinun on vaihdettava 6 ensimmäinen numero ja tehtävä se tällä tunnuksella: 00: 1A: 79: XX: XX: XX: XX. XX .

IPTV-kanavien tuominen FormulerZ:iin

Tätä opetusohjelmaa voidaan käyttää kaikkiin formulaatiolaatikoiden malleihin: FormulerZ1 & Formuler Z8+.

MyTV Online -sivusto:

Vaihe 1:

Aloita lataamalla MyTVOnline-sovellus Google Play -kaupasta ja avaa sitten MYTV Online.

MYTV Verkossa

Vaihe 2:

Napsauta nyt ”Muokkaa palvelua” ja napsauta sitten ”Muokkaa”.

Huomautus: Muista rekisteröityä oikealla henkilöosoitteellasi (älä käytä MAC-osoitetta).
Huomaa, että tämä mac-osoite on annettava meille.
Lisää tunnus MAG-tunnukseksi ja käytä MAG-portaalia.

Asenna formuler-ruutu

Vaihe 3:

Kirjoita ”Palvelun lempinimi” (esimerkki: RiX IPTV) ja napsauta ”OK”.

MYTV Verkossa

Vaihe 4:

Kirjoita IPTV-palvelimen URL- / PortaalinURL-osoite:”http://clientsportals.info:2095/c” ja napsauta ”OK”. Saat myös sähköpostitse lähetetyn portaalin URL-osoitteen tilauksen ostamisen jälkeen.

MYTV Verkossa

Vaihe 5:

Käyttäjänimen ja salasanan syöttäminen EI ole tarpeen.

MYTV Verkossa

Vaihe 6:

Napsauta ”OK” ja jatka seuraavaan vaiheeseen. Huomaa, että tämä voi kestää jonkin aikaa.

Formuler Z -asennus

Vaihe 7:

Yhteys IPTV Serveriin (rekisteröityjen tietojen kanssa) on nyt käynnissä.

Formuler Z -asennus

Vaihe 8:

onnistunut yhteys! Saat kaikki tiliisi liittyvät kanavat.

Formuler Z -asennus

Nyt kaikki on valmista ja voit alkaa katsella live-tv:tä.

Päätelmä

Siinä sinulla on. MyTV Online on erinomainen lisä Enigma2-pohjaisiin laitteisiin ja sopii hyvin Xtream plugintv:hen Enigma2-laitteellasi.