GSE SMART IPTV

Miten iptv:n määrittäminen GSE IPTV -sovelluksella iOS/ Androidissa

Tässä opetusohjelmassa näytämme sinulle, miten IPTV-kanavat tuodaan GSE IPTV -sovellukseesi. Aloita lataamalla GSE SMART IPTV -sovellus App Storesta.

GSE-sovelluksen ominaisuudet

GSE SMART IPTV on täydellinen käyttäjän määrittämä kehittynyt IPTV-ratkaisu iOS / Android-laitteellesi. Sisäänrakennetulla vahvalla soittimella, joka tukee useimpia formaattia, mukaan lukien M3U vaihtoehdoilla.

• Paikalliset M3U-soittolistat (käyttäjä voi ladata FTP: n ja HTTP: n kautta)
  • Etäsoittolistat (Käyttäjä voi lisätä HTTP-etäsoittolistansa)
  • Turvallinen soittolista (Sinun ei tarvitse kirjoittaa täydellistä URL-osoitetta, rekisteröi vain HTTP-URL-osoite käyttäjänimellä, huomaa, että sinun ei tarvitse syöttää käyttäjän sähköpostia)
  • Soittolistan hallinta (käyttäjä voi lisätä paikalliset soittolistansa tietokantaan ja muokata, lisätä, poistaa …)
  • Vie tietokannan soittolista M3U-muotoon (vientitiedosto löytyy ja ladataan FTP: n kautta, voidaan käyttää jopa M3U beautifier)
  • EPG XMLTV-muodossa (XML, zip, gzip-muoto sallittu)
  • EPG XMLTV -muodot voidaan tuoda paikallisesta tai tukea etä-epg-lähdettä.
  • Etä-epg-lähdettä voidaan päivittää säännöllisesti.
  • Soittolistan voi ladata FTP- tai HTTP-verkkoliittymän kautta
  • Nopeampi ja parempi älykkyys M3U-jäsennin

IPTV-kanavien lisääminen GSE-sovellukseen iOS/ Androidissa

1:Aloita lataamalla GSE IPTV-sovellus App Storesta ja avaa päävalikko napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa 3 riviä.

GSE SMART IPTV

2: Siirry ”Xtream Codes API” – tunnukseen ja siirry seuraavaan osaan.

GSE älykäs IPTV

3: Napsauta ”+” näytön oikeassa yläkulmassa.

4: Nyt sinun on täytettävä alla kuvatut tiedot:

Soittolistannimi : Voit sijoittaa minkä tahansa nimen.
Palvelimennimi : Tässä on käytettävä meiltä vastaanotettua palvelinosoitetta.
Käyttäjätunnus: Tässä on käytettävä meiltä saamaasi käyttäjätunnusta.
Salasana: Tässä sinun on käytettävä meiltä saamaasi salasanaa.

Löydät kaikki nämä mainitut tiedot myös M3U-URL-osoitteestasi.

5: Valitse nyt ”Force Update EPG”.

Nyt GSE iOS / Android -sovelluksesi on valmis suoratoistamaan RiX IPTV -kanavia laitteillasi