Nvidia Shield

Nvidia Shieldin määrittäminen IPTV-suoratoistoa varten

TiviMate IPTV -sovelluksen asentaminen Nvidia Shieldiin

• Käynnistä Nvidia Shield ja avaa Google Play Store.
  • Napsauta Play Store hakukuvaketta ja etsi ”Tivimate IPTV Player” (Google Play Store on monia muita IPTV-sovelluksia, kuten Perfect Player, Lazy IPTV, IPTV Smarters, OTT Navigator jne.. Jotkut näistä ovat ilmaisia ja toiset maksetaan). Tivimate IPTV Player on kuitenkin yksi parhaista IPTV-sovelluksista ja se maksetaan, vaikka sen mukana tulee ilmainen kokeilu.
  • Valitse hakutuloksista Tivimate IPTV Player.
  • Napsauta asennuspainiketta ja odota, että sovellus asentaa laitteeseesi.

Kun Tivimate IPTV Player -sovellus on asennettu laitteellesi, sinun on asennettava sovellus, jotta voit käyttää IPTV-tilaustasi.

Tivimaatti

Tivimate-sovelluksen määrittäminen muodostamaan yhteys IPTV-tilaukseen

TÄRKEÄÄ: Olemme havainneet, että asennus TiviMatessa ei toimi, jos VPN:ään on kytketty yhteys. Muista sammuttaa VPN ennen IPTV-palvelun integroimista tähän sovellukseen.

Kun asennus on valmis, voit muodostaa yhteyden VPN:ään varmistaaksesi turvallisen suoratoiston.

Integroi RiXIPTV-palvelu TiviMateen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1: Avaa TiviMate-sovellus ja klikkaa Lisää soittolista

Tivimaatti

2. Valitse Enter URL

3. Syötä määritetty M3U-URL-osoite, jonka sait meiltä tilitietosi lisättynä.

Sinulla on yleensä kaksi M3U-URL-osoitinta. Yksi on kanavalistalle ja toinen EPG (TV-guide). Lisäämme EPG M3U -URL-osoitteen alla #8 vaiheeseen. Jos et halua määrittää Xtream Codes login.

Useimmat M3U URL-osoitteet edellyttävät käyttäjänimen ja salasanan syöttämista.

Näet yleensä, mihin nämä menevät URL-osoitteeseen, koska ne on syötetty ”käyttäjänimi =xxxx” ja salasana =xxxx”.

Syötät käyttäjänimesi ja salasanasi, jossa X:t sijaitsevat.

IPTV-palvelu M3U LINKIT

http://ultratv.one:2095vuohi.php?username=xxxx&password=xxxx&type=m3u_plus&output=ts

http://ultratv.one:2095/xmltv.php?username=xxxx&password=xxxx&type=m3u_plus&output=ts

HUOMAUTUS: Jos haluatkäyttää Ylin linkki on kirjautumisesi ja alalinkki on EPG: lle.

Korvaa xxx käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

Kun olet syöttänyt käyttäjänimesi ja salasanasi URL-osoitteeseen, voit bit.ly palvelua ja lyhentää URL-osoitetta helpottaaksesi alla olevan ruudun syöttämistä. Niin me teimme.

Jos et halua käyttää bit.ly, varmista, että osoite on syötetty -ruutuun virheettä. Osoitteen virhemerkki, joka ei toimi.

4. Valitse Seuraava.

5. Odota, että kanavat lisätään.

6. Näet sitten viestin Soittolista kPlaylist is processed ja soittolistan nimen kanssa. Valitse Seuraava.

7. Asetetaan TV-guide. Valitse Enter URL.

Nvidia Shield

8. Kirjoita TV-guide EPG M3U URL bit.ly tai lyhennetty URL-osoite.

Nvidia Shield

9, Valitse Done.

10. Tv-guide tuotu ja voit aloittaa katselun!

Nvidia Shield

On tärkeää huomata, että monet TiviMaten ominaisuuksista eivät ole niiden saatavilla, jotka päättävät käyttää ilmaista palvelua.

Jos esimerkiksi yrität lisätä kanavan tai kanavan suosikkeihisi, näyttöön tulee seuraava sanoma:

Nvidia Shield

Niille, jotka haluavat käyttää ilmaista versiota, valitse Peruuta Cancel and continue with the TiviMate App.

Jos ostat premium-vaihtoehdon TiviMate Companion -sovelluksen kautta, voimme kirjautua sisään lisäetuja varten

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua kokoonpanon kanssa!