Älykäs STB-asennus

Miten asennan Smart STB -sovelluksen My Smart TV:hen?

Smart STB on Android-sovellus, joka voidaan asentaa Samsung- ja LG-älytelevisioihin. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää IPTV-palveluita portaalissa aivan kuten MAG-asennuslaatikoita, joissa on kaikki ominaisuudet, joita mag- ja stalker-portaalilta voidaan odottaa. Mikä mag on?

Smart STB:n ominaisuudet

• MAG 250 -pohjainen alusta
  • Luokiteltu suora TV-luettelo
  • Luokiteltu on-demand-luettelo
  • Tuettu sähköinen ohjelmaopas (EPG)
  • Sovelluskuvakkeet (Picons)
  • Nopea kanavapuskurointi

Kokeilujakson aktivointi

1:Etsi ja asenna Smart STB -sovellus älytelevisiohaun sovellusmarkkinoilta.

Sen jälkeen voimme aloittaa testauksen. Tätä varten meidän on ensin löydettävä sovelluksen aktivoinnissa tarvittava mac-osoite Smart-STB-verkkosivustolta. Mikä on Mac osoite?

Löydät ohjelmiston MAC-osoitteen noudattamalla seuraavia ohjeita:

Smart STB

Valitse nyt ”System Settings”.

Smart STB

Valitse nyt ”Device Info”.

Smart STB

Tässä on tietoja laitteestasi ja Mac-osoitteistasi.

Smart-STB:n verkkosivuston sovellusten aktivoinnissa tarvittava OHJELMISTO-MAC osoite.

Virtuell MAC osoite, jota tarvitaan IPTV-tilauksesi aktivoimiseksi palvelimellemme.

2:Nyt kun ymmärrämme tarvittavat MAC-osoitetiedot, on aika aktivoida sovelluksesi kokeiluversio. Kirjaudu ensin Smart-STB-verkkosivuston testiaktivointisivulle avaamalla tämä URL https://billing.smart-stb.net/cart.php?a=confproduct&i=1

Smart STB

Yllä olevan linkin avaamisen pitäisi näyttää edellinen kuva. Vihreä nuoli näyttää oikean kentän, jonka avulla voit syöttää ohjelmiston MAC-osoitteen. Punainen nuoli näyttää kentän, johon sinun on annettava seuraava portaalin osoite(http://ultratv.one:2095/c). Molemmat voidaan syöttää täältä tai myöhemmin televisiosi sovelluksesta. Muista tarkistaa Käyttöehdot-ruutu ennen kuin olet valmis. Valitse lopuksi Tilaa Order now.

Jos toteutat oikeat tiedot ja lisäät oikean Mac-osoitteen, vihreän tekstin seuraavan viestin pitäisi näkyä.

Smart STB

3:Sinun on rekisteröidyttävä heidän verkkosivustolleen lopulta. Joten jos et ole rekisteröitynyt juuri nyt, suosittelemme, että teet. https://smart-stb.net

Smart STB

Napsauta nyt ”CheckOut”.

Smart STB

Kuten näette, tilauksen tilaksi on määritetty Active mikä tarkoittaa, että kokeilujakso on alkanut.

Smart STB

Nyt jos palaat ”Device Details” sivulle televisiosi sovelluksessa, jossa aiemmin kävimme, näet, että kokeiluversio on alkanut ja viimeinen käyttöpäivä on määritetty.

Smart STB

Maksettujen käyttöoikeuksien aktivointi

Koska Smart-STB-sivulla on jo tehty ohjelmiston MAC-osoite ja tilin rekisteröinti, se on erittäin helppo ja helppo päivittää maksullisen lisenssin.

1: Kirjaudu smart-STB-verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.

2: Valitsevasemmasta valikosta ”Services”. Aiemmin aktivoitu ilmainen 7 päivän versio on lueteltu. Lisätään nyt maksettu lisenssi napsauttamalla ”Order new service”.

3: Nämä ovat seuraavat maksetut kuukausittaiset ja vuosittaiset lisenssit, jotka voit tilata.

Jos esimerkiksi tilaat elinikäisen paketin, laitteen tietosivun tilauksen tilaksi tulee Paid eikä se vanhene Never koska se on elinikäinen tilaus.

IPTV Stalker Portalin asennus

Nyt kun sovellus on aktivoitu, meidän on syötettävä IPTV-lähde meiltä. Etsi laitteesi tietosivulta Virtual MAC -osoite ja lähetä se meille. Meidän on rekisteröitävä MAC-osoite järjestelmäämme, jotta saat ahdistelijan URL-osoitteen. Kun portaalin URL-osoite on vastaanotettu, syötä se sovellukseen seuraavasti:

Aivan kuten ensimmäisellä kerralla, kun teimme sen yllä tämän opetusohjelman alussa, heti kun Loading Portal esiin, paina Enter- näppäintä. Siirry sitten System Settings. Valitse nyt Portaali, koska meidän on annettava portaalin URL-osoite: Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi oikean MAG-portaalin URL-osoitteen, jos et ole varma, mitä haluat käyttää.

Portaalin Portal Settings olla edellinen kuva. Portal 1 Name: kirjoita haluamasi nimi esimerkiksi (RIX IPTV) ja Portal 1 URL: http://ultratv.one:2095/c. Kun olet valmis, paina kaukosäätimen paluupainike. Palaa edelliselle sivulle, käynnistä portaali uudelleen. Kun seuraavan kerran käynnistät sovelluksen, IPTV-portaaliin on ladattava kimppuja ja käyttövalmiita tietoja IPTV-palvelusta.