Smart STB-installation

Hur installerar jag Smart STB-appen på Smart TV?

Smart STB är en Android-app som kan installeras på Samsung och LG smarta tv-apparater. Med den här appen kan du ha IPTV-tjänster på en portal precis som MAG-installationsrutor med alla egenskaper som kan förväntas från MAG och Stalker Portal. Vad är MAG?

Funktioner i Smart STB

  • MAG 250-baserad plattform
  • Kategoriserad live tv-lista
  • Kategoriserad on-demand-lista
  • Elektronisk programguide (EPG) stöds
  • Programikoner (Picons)
  • Snabb kanalbuffring

Aktivering av försöksperioden

1: Från appmarknaden på din smart tv-sökning, hitta och installera Smart STB App.

Efter det kan vi starta tiden för testningen. För att göra det måste vi först upptäcka den mjukvaru-MAC-adress som krävs för applikationsaktivering på Smart-STB-webbplatsen. Vad är MAC-adress?

För att hitta MAC-adress för programvara gör du enligt instruktionerna nedan:

Smart STB

 

Välj nu ”System Settings”.

Smart STB

 

Välj nu ”Device Info”.

Smart STB

 

Här presenteras lite information om enheten och Mac-adresserna.

Software MAC adress som krävs för appaktivering på Smart-STB-webbplatsen.

Virtuell MAC adress som krävs för aktivering av din IPTV prenumeration på vår server.

 

2: Nu när vi förstår den nödvändiga MAC-adressinformationen är det dags att aktivera appens testperiod. Logga först in på testaktiveringssidan på Smart-STB-webbplatsen genom att öppna denna URL https://billing.smart-stb.net/cart.php?a=confproduct&i=1

 

Smart STB

Att öppna länken ovan bör visa dig den tidigare bilden. Den gröna pilen visar rätt fält för att ange MAC-adress för programvara. Den röda pilen visar fältet där du måste ange följande portaladress (http://ultratv.one:2095/c). Det kan båda skrivas in härifrån eller senare från appen på din TV. Kom ihåg att markera rutan Användarvillkor innan du är klar. I slutändan klickar du på Order now.

Om du implementerar rätt information och lägger till rätt Mac-adress ska följande meddelande i den gröna texten visas.

Smart STB

 

 

3: Du måste registrera dig på deras hemsida så småningom. Så om du inte har registrerat dig just nu, rekommenderar vi att du gör det. https://smart-stb.net

Smart STB

 

Klicka nu på ”CheckOut”.

 

Smart STB

 

Nu som du kan se är Orderstatus inställd som Active vilket betyder att testperioden har börjat.

 

Smart STB

 

Nu om du går tillbaka till sidan ”Device Details” i appen på din TV där vi tidigare besökte, ser du att testversionen har börjat och ett utgångsdatum anges.

 

Smart STB

 

 

Aktivering av betalda licenser

Med tanke på att mjukvaru-MAC-adress och kontoregistrering på Smart-STB-sidan redan har gjorts är det mycket enkelt och enkelt att uppgradera till en betald licens.

 

1: Logga in på smart-STB-webbplatsen och logga in på ditt konto.

 

2: Klicka på ”Services” i den vänstra menyn. Den kostnadsfria 7-dagarsversionen som vi aktiverade tidigare listas. Låt oss nu lägga till en betald licens från och med att klicka på ”Order new service”.

 

3: Dessa är följande betalda månads- och årliga licenser som du kan prenumerera på.

Om du till exempel prenumererar på livstidspaketet ändras prenumerationsstatus på enhetsinfosidan till Paid och upphör att gälla Never eftersom det är en livstidsprenumeration.

 

Installation av IPTV Stalker Portal

Nu när appen har aktiverats måste vi mata in en IPTV-källa från oss. Från enhetens informationssida, hitta Virtual MAC-adress och skicka den till oss. Vi måste registrera MAC-adressen på vårt system för att ge dig en stalker-webbadress. När portalens URL har tagits emot följer du dessa steg för att mata in den i appen:

 

Precis som första gången vi gjorde det ovan i början av denna handledning, direkt efter att Loading Portal dyker upp, tryck på enter. Gå sedan till System Settings. Välj nu Portal eftersom vi behöver ange portal URL: Du kan kontakta oss för att få rätt MAG-portal URL om du inte är säker på vilken du ska använda.

Du bör se sidan Portal Settings som den tidigare bilden. I Portal 1 Name: ange önskat namn som till exempel (RIX IPTV) och i Portal 1 URL: http://ultratv.one:2095/c. När du är klar trycker du på Retur-knappen på fjärrkontrollen. Återgå till föregående sida måste Restart Portal väljas. Nästa gång du startar appen bör IPTV-portalen laddas med buketter och information om IPTV-tjänsten redo att användas.