Användarvillkor / Regler

Användarvillkor

Regler / Användarvillkor

RiX IPTV tillhandahåller en online-videostreamingtjänst som gör det möjligt för klienter att bläddra i distinkta erbjudanden av live- och on-demand-program. Genom att komma åt eller använda någon av RiX IPTV-tjänster bekräftar du och samtycker till dessa villkor:

1: Ändringar av villkoren

Vi kan när som helst och efter eget gottfinnande justera dessa användarvillkor, inklusive vår integritetspolicy, med eller utan föregående meddelande till kunden. En sådan ändring kommer att träda i kraft omedelbart efter öppen publicering. Din fortsatta användning av vår tjänst och denna webbplats efter en sådan ändring utgör ditt erkännande av dessa justerade villkor.

 

2. Användnings- och servicevillkor

Du får varken direkt eller genom användning av någon enhet, programvara, webbplats, webbaserad tjänst eller på annat sätt återströmma, distribuera, sända eller överföra innehållet.

 

3. Kvaliteten av streaming

En perfekt tittarupplevelse bygger på din nätverksåtkomst och enhetsfunktioner. Elementen kommer att baseras på din plats, internetkapacitet, antalet enheter som är anslutna till samma nätverk, innehållet du har valt och konfigurationen av den enhet du använder. Därefter kan RiX IPTV inte ge några garantier för innehållet i dessa avseenden. Observera att delning av en prenumeration resulterar i permanent avstängning eller enhetsförbud.

 

4. Användning av VPN eller proxy

Om du inte är registrerad klient för vår webbplats finns det ingen personlig information som vi kan behålla eller se angående dig själv.

 

5. Regioner som inte stöds

Våra tjänster är inte tillgängliga i följande länder: * Kina

 

6. Noggrannhet i informationen

All information du skickar till vår databas måste vara korrekt och uppdaterad.

 

7. Internetservice och dataanvändning

Du ansvarar för alla kostnader relaterade till din nätverksåtkomst som används för att komma till våra tjänster.

 

8. Dela en prenumeration

Det är inte tillåtet att dela en prenumeration. Du kan bara ha en aktiv ström öppen vid en given tidpunkt. Men genom att köpa extra abonnemang kan du titta på flera enheter samtidigt.

 

9. Köpinformation

För att göra ett köp måste du följa de beställningsprocedurer som beskrivs via tjänsten. Prisinformation för tjänster och förfaranden för betalning och leverans visas via tjänsten.

 

10. Antal kanaler och filmer (VOD)

Antalet kanaler och filmer i VOD-biblioteket kan ändras baserat på den uppdatering vi gör varje vecka.

 

11. Avstängning och stilleståndstid

I utvidgningen av våra rättigheter att avsluta eller stänga av din åtkomst som anges ovan, bekräftar du att: din åtkomst och användning av tjänsterna kan stängas av under den plötsliga eller oplanerade driftstopp eller otillgänglighet av någon del eller alla tjänster för någon anledning.
Alla korrespondenser och meddelanden som ska göras eller erbjudas i förståelse med detta avtal borde vara på engelska. Vi upprätthåller all auktoritet att omedelbart avsluta eller begränsa din användning av tjänsterna eller tillgång till innehåll när som helst, utan föregående meddelande eller ansvar, om Nordisk TV efter eget gottfinnande bestämmer att du har brutit mot dessa villkor, åsidosatt någon lag, regel eller reglering.

 

Vanliga Frågor & Svar

Hur snabbt internet behöver jag?

Du behöver minst 30mbit mot Holland för att uppleva problemfri tittande. Bästa tiden för att testa din Internet hastighet är vardagar 19-22 samt helger då de flesta bredbandsleverantörer har överbelastning dessa tider. Det finns en del leverantör som ger falska löften om 100mbit bredband, men detta är tyvärr långt ifrån sant. 100mbit får du från dessa OM

  • Du surfar på dagtid, ej kvällstid
  • Om du surfar på hemsidor som har servrar baserade i Sverige

Därför ber vi dig prova din bandbredd mot Holland På kvällar och helger då många bredbandsleverantörer har överbelastat. Får du mindre än 30 mbit är det dags att byta bredbandsleverantör då din leverantör ljuger för dig.

Vi rekommenderar alltid Comhem och Bredbandsbolaget då dessa är suveräna och har knappt problem

 

Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter samtidigt?

Nej, det är strikt förbjudet. Du får endast använda ditt abonnemang på en enhet åt gången, även om de andra enheterna befinner sig i samma hushåll.
Vi har extra anslutningar du kan köpa så du kan kolla på fler enheter samtidigt.

 

Kan jag ta med mitt abonnemang eller min box utomlands, till mitt semesterboende?

Ja absolut, så länge du har en internetuppkoppling. OBS! Våra tjänster är inte tillgängliga i följande länder: * Kina

Användarvillkor