Älykäs TV-SIPTV

IPTV älytelevisiossa Smart IPTV -sovelluksen kautta

Miten asetan iptv:ksi Smart TV-SIPTV:n?

IPTV on palvelu, joka toimittaa tv-kanavia loogisen Internet-protokollan (IP) kautta perinteisten menetelmien, kuten satelliitti- ja kaapelitelevision, sijaan.

Tämän sovelluksen käyttäminen, riippumatta siitä, minkä merkkistä Älytelevisiota käytät tätä sovellusta, toimii kaikissa älytelevisioissa, kuten LG, Samsung ja Sony. Voit toistaa IPTV-striimejä Älytelevisiossa.
Tämä sovellus tukee myös EPG täsekä Piconsia ja ryhmittelemistä. Jotta sinulla olisi EPG, Picons ja kanavaryhmät, tähän sovellukseen lataamasi M3U-tiedoston tai URL-osoitteen on oltava m3u ja vaihtoehtoja.
Huomautus! Samsung ja LG ovat keskeyttäneet SIPTV-sovelluksen käytön Samsung Apps -kaupasta uusissa TV-malleissa. Mutta voit ladata ja asentaa manuaalisesti USB-tikulla.

SIPTV-sovelluksen asentaminen Samsung TV:hen

IPTV-kanavien lisääminen Smart TV-SIPTV:hen

1:Aloita lataamalla Smart IPTV -sovellus sovelluskaupasta.
Huomautus: Ensinnäkin sovellus tarjoaa sinulle 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kun sovellus vanhenee, voit ladata sen uudelleen sovelluksen mikrotransaktion kautta tai käydä verkkosivustolla ja ostaa lisenssin.

2: Kun olet näpäytät ohjelman, näet TV Mac -osoitteesi.
Kirjoita se ylös valmistautuaksesi seuraavaan vaiheeseen.

3: Avaa tämä URL- http://siptv.eu/mylist/
Aseta TV-Mac-adress ja M3U-URL-osoitteesi:yksi, jonka sait meiltä, valitse ”Save Online” ja paina ”Send”.
On parempi lisätä M3U-linkki eikä käyttää Static M3U -tiedostoa kaikkiin uusiin päivityksiin.

Smartiptv-palvelu

4: Kun olet ladannut soittolistan, käynnistä Smart IPTV -sovellus uudelleen ja kanavat tulevat näkyviin.

Älykäs TV-SIPTV Samsung TV: ssä

Samsung on keskeyttänyt SIPTV-sovelluksen käytön Samsung Apps -kaupasta, ja näytämme sinulle, miten SIPTV-sovellus asennetaan Samsung TV: hen manuaalisesti. Voit asentaa sovelluksen manuaalisesti seuraavilla asetuksilla.

Tizen-televisiot (J/K/M/N/Q/R):

Sinun on ladattava tiedostot SIPTV-verkkosivustolta ja kopioitava sitten tiedosto USB-aseman juureen ja laitettava se television USB-paikkaan. Varmista, että käyttäjän widget-hakemisto on USB-laitteen pääkansiossa. Sovellus näkyy Omat sovellukset -näytössä muiden sovellusten joukossa.

Televisiot, joita ei ole Tizen (E/ES/F/H/HU/J4/J52)

Lataa tiedostot SIPTV-verkkosivustolta, joka on erityisesti luotu laitteille, jotka eivät ole Tizen, ja kopioi tiedosto USB-aseman juureen ja aseta se television USB-paikkaan. SmartIPTV-hakemistonpitäisi olla USB-laitteen juuressa. Sovellus näkyy Samsungin sovellukset -näytössä muiden sovellusten joukossa.

Se on tärkeää! Sovellus EI toimi D-sarjassa tai vanhemmissa Samsung-televisioissa.

Kaukosäätimen komennot

• P + / P ja nuolet – vaihda sivuja, ryhmiä, kanavia ja videoita
  • UP, UPx2 – näytä ohjelman nykyiset tiedot
  • DOWN – näytä kanavahistoria
  • SELECT (OK), CH LIST – lataa kanavaluettelo toistotilassa
  • INFO, INFOx2 – näytä ohjelman nykyiset tiedot
  • Numeropainikkeet – kanavanumeron valinta; ”0”, PR CH – Kanavahistoria
  • RETURN – piilota kanavaluettelo ja tietokenttä; Palaa ensisijaiseen luetteloon
  • EXIT – lopeta ohjelma
  • P.SIZE, TOOLS, EXTRA – muuta streamin / videon kuvasuhdetta
  • PLAY / PAUSE / STOP – toista / keskeytä / lopeta virta / video (poistu videosoittimesta)
  • PLAY (pitkä painautuminen) – pysyvä / käytöstä poistettu tietokenttä
  • PLAY_PAUSE – toista / keskeytä virta / video; ryhmien tarkasteleminen kanavavalikossa
  • TTX / MIX – ota käyttöön / poista käytöstä 3D-tila (vierekkäin)
  • AD / SUBT – muuta tekstitysraitoja streamissa / videossa (jos saatavilla)
  • REC – vaihda DVB-tulo /from-asentoon
  • RED-asetukset ensisijaisessa luettelossa; valitse ääni / HLS-raita streamissa / videossa
  • VIHREÄ, OPAS – EPG-tiedot; videon toistotilan valitseminen
  • KELTAINEN – näytä kaikki kanavat; digitaalinen kello- tai kuvasuhde toistotilassa (asetusten asetukset)
  • SININEN – näytä ryhmät; asetukset toistotilassa

Vaihtaa äänen kieltä

Paina RED-painiketta, valitse kieli, aseta kieli painamalla OK, piilota ikkuna painamalla OK (PUNAINEN, takaisin).

Tekstityskielen vaihto (videoissa)

Paina PUNAISTA painiketta, paina sitten VIHREÄÄ painiketta tai paina vain AD / SUBT-painiketta, valitse kieli, paina OK asettaaksesi kielen, paina (AD / SUBT, takaisin) piilottaaksesi ikkunan uudelleen.