TVIP-kokoonpano

Kuinka asentaa IPTV TVIP BOXiin

TVIP-kokoonpano

1. Kytke kaikki ja käynnistä laatikko
2. Valitse kieli ja aikavyöhyke ja viimeistele ruudun päivitys uusimpaan ohjelmistoon
3. Laatikko käynnistyy uudelleen päivityksen jälkeen
4. Siirry asetuksiin ja sitten Verkkoon
5. Kirjoita MAC-osoite muistiin ja lähetä se meille
6. Siirry vasemman valikon televisioon ja muuta kaikki asetukset seuraavasti:

TVIP Box (Uusi versio)

TVIP 605 Laatikko

Stream Source: ”Multicast
UDPXY Server:
MPEG-TS Buffering, ”msec: 3000
DVR Storage: ”No storage
Timeshift storage: ”Internal storage
Auto-timeshifting: ”Off
Content Source: ”Web Portal

Sisältölähteen alla: ”Web Portal” on painike, jossa lukee ”Setup Web portal”. Napauta sitä
ja aseta seuraavat asetukset:

Portaalin URL-osoite:http://iptvworld.xyz:2095/c/
Portal Manager: ”Off
Use Web portal: ”TV only
API-Mode:GSTB

Paina sitten Apply.

Huomautus! Joillakin uusilla televisioilla on vaikeuksia synkronoida virkistysnopeus (Hertz/ FPS) ruudun kanssa, ja sitten saat niin kutsutun FPS LAGG: n. Voit ratkaista tämän asetuksella Asetukset – Näytä ja aseta HDMI:n automaattisen kehysnopeuden arvoksi ON

Jos olet hakenut kokeilutiliä, sinun on aktivoitava MAC-osoitteesi, joka on laatikon alaosassa kokeilutilisivun videon ohjeiden mukaisesti.

Jos olet jo ostanut meiltä tilauksen, lähetä meille MAC-osoite sähköpostitse.

Kokeilutilisivun lomakkeen käyttö kokeilutiliä pyydettäessä

KAUKOSÄÄTIMEN PIKANÄPPÄIMET:

Kanavan sisällä:
Suurennuslasi: Voi vaihtaa kielen/alaotsikon (jos se on kanavassa) tai ottaa käyttöön 3D:n
MENU: Muuta kuvasuhdetta painamalla kuvasuhdetta, esimerkiksi 4:3, 16:9 jne.
Vaihteet: Avaa TVIP-järjestelmäasetukset
Painike vasemmassa alakulmassa: Voi myös muuttaa kuvasuhdetta kanavassa

Kuinka palauttaa tehdasasetukset

Tehdasasetusten palautus kaukosäätimellä:

TVIP 605- ja 705-laitteille, joissa on laiteohjelmistoversio 3.8.6 tai uudempi.

Aloita tehdasasetusten palautus painamalla seuraavia painikkeita: S.INFO, 4, 9, S.INFO tai FN, 4, 9, FN . Paina sitten OK. STB käynnistyy uudelleen.

Muista vaihtaa oletusäänen ja tekstityksen kieli kohdassa TVIP Settings / System. Sinun on myös muodostettava pariliitos kaukosäätimesi uudelleen.

Nollaa TVIP 705